Látogatások száma a Dekorációs anyagok oldalon:



Árajánlat kérése:

Dekorációs anyagok

Bár közhely, a függöny öltözteti a szobát. Otthonossá, meleggé változtatja a helyiséget, biztosítja az intimitást, és nem feltételenül szeretünk arra ébredni, hogy a nap belevilágít a szemünkbe.

A függöny árnyékol, megváltoztatja a fényeket, fényviszonyokat. A falak, a padlók, a mennyezet egyenes vonalait, merevségét lágyítja. A függöny a lakáskultúra része, a lakás dísze, otthonossá tesz és barátságos hangulatot kölcsönöz.

A függöny igényeinknek megfelelően látni engedi, vagy eltakarja a külvilágot, ahogy szeretnénk. Színe, mintázata nagy felületen jelenik meg, ezért fontos hogy összhangban legyen a szoba színeivel a bútorok stílusával, a szőnyeggel, tapétával.

Az ágytakaró szerepe a hálószoba hangulatát emeli, mintázata, színei összhangba hozhatók a függönnyel, szőnyeggel . Egyedi méretre készítve, steppelve hozzáillő párnákkal kiegészítve melegséget puhaságot ad a hálónak.

Ami a dekorációt illeti, egy bevetetlen ágy nem túl vonzó képet mutat rólunk, ám egy ágytakaró nemcsak díszít, de könnyedén leplezheti átmeneti hanyagságunkat.

Dekorációs termékeink:

  • fényáteresztő függönyök,
  • sötétítő és dekorációs anyagok,
  • black-out (fényelzáró) anyagok,
  • ágytakarók,
  • ágysálak.
Előző kép
Aktuális kép
Következő kép

Képek a dekorációs anyagokról:


A képek automatikus lejátszásához kattintson az ELINDÍTÁS feliratú gombra.
A program 5 másodpercenként megjeleníti a következő diát.

T-MIX 2003 Kft.
1116 BUDAPEST, XI.KER., KONDOROSI ÚT 12/A.
All rights reserved - Minden jog (beleértve minden jogot) fenntartva
© -sziti- 2006-2020